// Jouw code hier Over Sucsleep Academy
slaapopleiding

Over Sucsleep Academy

Sucsleep Academy stelt professionals in staat hun slaapkennis en -vaardigheden te vergroten, zodat ze effectiever kunnen zijn in het begeleiden van hun cliënten/klanten op het gebied van slaap en zich onderscheiden in hun vakgebied. Onze drijfveer is het streven naar een wereld waarin iedereen kan genieten van een goede nachtrust en het potentieel van elke dag volledig kan benutten.

3x facts over Sucsleep Academy

oprichter Sucsleep academy

Dit is Alies Coster, de oprichter

Sucsleep Academy is opgericht door psycholoog Drs. Alies Coster. In 2019 maakte zij van haar passie slaap haar werk en sindsdien heeft ze duizenden mensen geïnspireerd. Ze geeft slaapworkshops op de werkvloer, inspireert op social media, is spreker en woont samen met Jeroen. Wil je meer weten over haar, kijk op haar persoonlijke Instagram account. 
slaapopleiding

Je kent ons misschien van de televisie of in de Margriet

Alies Coster schrijft twee keer per maand voor de Margriet. Ook kun je haar regelmatig tegenkomen in interviews waarin ze haar expertise deelt. Tenslotte heeft ze twee keer op RTL 4 opgetreden om inspiratie en tips te geven voor een betere nachtrust.

opleiding slaap

Droommail ontvangen

Dit is een 2-minuten-leestijd nieuwsbrief, waarin je elke maand in bullet points ontvangt waar Alies die maand enthousiast over is. Schrijf je nu in voor de droommail. 

Wie is Alies?

In 2020 is Sucsleep Academy opgericht door Drs. Alies Coster. Zij behaalde zowel haar bachelor’s als master’s degree in de sociale wetenschappen en besloot daarna haar lang gekoesterde droom om ondernemer te worden waar te maken. 


Inmiddels heeft ze meer dan 3000 volgers op Instagram, zijn haar artikelen in de Margriet al meer dan 100.000 keer gelezen en stond ze met een interview op de 3e pagina van het Algemeen Dagblad. 


 “Mijn bedrijf is een weergave van mijn kennis, passie en dromen. Het geeft mij energie wanneer ik mijn kennis en ervaring in kan zetten om andere mensen te helpen. Dat andere mensen mij als inspiratiebron zien, laat me stralen. Met als doel altijd het beste uit mezelf te halen en mezelf goed te voelen vind ik een bewuste, uitgeruste levensstijl belangrijk. Dat betekent niet dat ik feestjes altijd oversla of ‘s avonds nooit televisie kijk. Wel doe ik wat nodig is om me uitgerust en energiek te voelen. Ik zie het als persoonlijke missie om mijn ervaring met zoveel mogelijk mensen te delen en van slapen een hot issue te maken.“


Alies is psycholoog MSc. en slaapexpert. Zij deelt haar expertise dagelijks via Instagram en tweewekelijks in de Margriet. Daarnaast geeft zij  workshops en online trainingen over het mooiste onderwerp in de wereld: slaap. Sucsleep Academy is het zusje van Sucsleep.

oprichter sucsleep

Verbreed je horizon, word slaapexpert