Wie is Alies

In 2020 is Sucsleep Academy opgericht door Drs. Alies Coster. Zij behaalde zowel haar bachelor’s als master’s degree in de sociale wetenschappen en besloot daarna haar lang gekoesterde droom om ondernemer te worden waar te maken. 

Inmiddels heeft ze bijna 3000 volgers op Instagram, zijn haar artikelen in de Margriet al meer dan 50.000 keer gelezen en stond ze met een interview op de 3e pagina van het Algemeen Dagblad

 “Mijn bedrijf is een weergave van mijn kennis, passie en dromen. Het geeft mij energie wanneer ik mijn kennis en ervaring in kan zetten om andere mensen te helpen. Dat andere mensen mij als inspiratiebron zien, laat me stralen. Met als doel altijd het beste uit mezelf te halen en mezelf goed te voelen vind ik een bewuste, uitgeruste levensstijl belangrijk. Dat betekent niet dat ik feestjes altijd oversla of ‘s avonds nooit televisie kijk. Wel doe ik wat nodig is om me uitgerust en energiek te voelen. Ik zie het als persoonlijke missie om mijn ervaring met zoveel mogelijk mensen te delen en van slapen een hot issue te maken.

Alies is psycholoog MSc. en slaapexpert. Zij deelt haar expertise dagelijks via Instagram en tweewekelijks in de Margriet. Daarnaast geeft zij  workshops en online trainingen over het mooiste onderwerp in de wereld: slaap.

Sucsleep Academy is het zusje van Sucsleep.