Masterclass slaap voor de gewichtsconsulent

masterclass slaap slaaptekort dik

Je bent gewichtsconsulent of diëtist en oefent met veel passie je beroep uit. Je cliënt brengt je oefeningen alleen niet in de praktijk of je oefeningen geven niet het gewenste resultaat. Toevallig kampt deze cliënt ook met slaapproblemen. Hoe komt dat?

Slaap is de basis van zowel fysiek als mentaal welbevinden. Slaap je goed, dan maak je gezonde keuzes. Je hebt wilskracht om verleidingen te weerstaan en je honger- en verzadigingshormonen zijn in balans. Slaaptekort? Dan eet je meer en ook nog ongezonder en ben je sneller geneigd de sportschool links te laten liggen. Hoeveel begeleiding je ook krijgt, het heeft geen (duurzaam) effect totdat je goed slaapt.

Na deze leerzame, maar vooral leuke bijeenkomst ben je het geheim achter een goede nachtrust en vele direct toepasbare tips rijker en sluit je dus al relaxter af dan dat je de meeting in kwam. Wil je dit niet missen? Schrijf je dan nu in via het contactformulier hieronder.

De masterclass wordt gegeven door een gediplomeerde professional, Alies Coster (MSc). Zij is psycholoog en slaapexpert en heeft jarenlange ervaring in het trainen en behandelen van mensen met (ernstige) slaapproblemen. Al meer dan 500 mensen zijn getraind door Alies en haar team. Een workshop van Sucsleep wordt gewaardeerd met een gemiddelde 8.9.

Alies stond met haar slaapkennis op pagina 3 van het AD, ze maakte een slaap-item op RTL4 en schrijft twee keer per maand voor het tijdschrift Margriet. 

Praktische informatie

  • Duur: 2 uur
  • Eerstvolgende datum: 5 september 2022
  • Kosten: € 75,00
  • Accreditatiepunten: in aanvraag