// Jouw code hier Slaapopleiding tot slaapexpert Level 1
basisopleiding slaap

Een stevige basis in slaap in twee dagen

Onderscheid je van anderen in jouw vakgebied

slaapopleiding

Certificaat

Na afronding van de opleiding ben je in het bezit van het Sucsleep Academy Level 1 certificaat.

slaapopleiding

2 Lesdagen

Volledig verzorgde lesdagen: 27 en 28 oktober oktober 2023, van 9.30 - 16.30 uur. Locatie: Nieuwegein.

Het lesmateriaal inclusief werkboek en slaapdagboek krijg je van tevoren thuis opgestuurd.

slaapopleiding

3 Modules

Volg de Basismodule, de Slaapanalyse en CGT-i. 

slaapopleiding

Laat je ook kansen liggen?

Als professional in de gezondheidszorg wil je graag betekenisvol zijn. Maar soms heb je het gevoel dat je er meer uit zou kunnen halen, bijvoorbeeld op het gebied van slaap. Want hoewel je een een pro bent in jouw vak, is je kennis over slaap  misschien nog wat beperkt.

Geen zorgen, er is een oplossing!

In de slaapopleiding van Sucsleep Academy leer je hoe je goede slaap kunt inzetten om volwassenen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Je leert ook hoe je belemmerende overtuigingen over slaap kunt ombuigen in helpende overtuigingen, hoe je anderen kunt motiveren en aanzetten tot gedragsverandering en hoe je de theorie over slaap kunt koppelen aan de praktijk.

Door te investeren in kennis en methodieken over slaap, verbeter je op een gemakkelijke manier de kwaliteit van je dienst. Daarnaast ...

  • Onderscheid je je van anderen in jouw vakgebied, omdat specialistische kennis over slaap zeldzaam is in Nederland.
  • Geef je je klanten een positieve ervaring omdat je de kern van het probleem aan kan pakken
  • Breid je je dienstverlening uit waardoor je makkelijk nieuwe klanten aantrekt
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ervaring van een cliënt
"Ik slaap zoveel beter door de slaapbegeleiding. (...) Ik verheug me zelfs op de nachten en heb een heel fijn ritme te pakken. Als ik een keer geen fijne nacht heb, dan zet ik dat om en blijf ik vertrouwen hebben in de nacht die daarop volgt. (...) Het piekeren is ook stukken minder en veel nachten niet eens meer aan de orde. En zo ja, dan weet ik het nu beter los te laten of juist te accepteren".
Ms. Nameless
Add Your Stars
Marijn, leefstijlcoach
"Het prioriteren van slaapproblemen levert in mijn praktijk fantastische resultaten op. Vaak zie ik niet alleen dat de slaapkwaliteit verbetert, maar ook dat spanningen afnemen en leefstijlgewoonten positief veranderen. Ik had nooit gedacht dat een (echt) goede nachtrust zo'n wereld van verschil kan maken in het dagelijks leven van mijn cliënten."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Beddenspecialist
"Kennis over slaapgewoonten helpt een beddenspecialist om nieuwe trends en ontwikkelingen in de slaapindustrie bij te houden. Hierdoor kun je het assortiment aanpassen en vernieuwen met de nieuwste producten, wat ervoor kan zorgen dat je als beddenverkoper bij blijft en blijft aansluiten op de behoeften van de klant."
Ms. Nameless
Add Your Stars

Dit kom je in de Level 1 Slaapopleiding te weten

slaapopleiding

Module 1: De basismodule

Ontdek wat goede slaap inhoudt, begrijp hoe slaap verschilt per leeftijdscategorie en geslacht en leer over de fysiologie van slaap(problemen).  voeding, melatonine, slaapwandelen en licht slapen zijn onderwerpen die je na deze module kunt uitleggen aan de ander. Het begrijpen van de slaap leidt tot vertrouwen in het eigen lichaam en dus: meer rust in de nacht.
slaapopleiding

Module 2: De Slaapanalyse

Je leert hoe je de juiste vragen kunt stellen om de belangrijkste factoren van een slaapprobleem te identificeren. Door een adequate analyse wordt duidelijk welke factoren het probleem veroorzaken en welke acties de klant zelf kan ondernemen om het probleem op te lossen. Met een compleet beeld van het slaapprobleem, ben je in staat om passend advies te geven aan de cliënt, wat bijdraagt aan het succesvol verminderen van het slaapprobleem.
slaapopleiding

Module 3: Cognitieve Gedragstherapie-insomnia

CGT-i is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode voor verschillende slaapproblemen. Samen met de klant leer je verbeteringen aan te brengen in gedragskeuzes, (automatische) gedachten en gevoelens omtrent slapeloosheid, zodat je werkt aan het verbeteren van de slaapkwaliteit.

Aan het einde van de opleiding heb je dit bereikt

slaapopleiding

Je zorgt voor tevreden klanten

Doordat je de kern van het slaapprobleem aan weet te pakken, help je volwassenen bij een gezonde leefstijl en een gelukkig leven.
slaapopleiding

Je omzet en klantenkring groeit

Met je uitgebreidere dienstverlening trek je gemakkelijk nieuwe klanten aan, wat tot meer omzet leidt.
slaapopleiding

Je voelt je zelfverzekerder

Doordat je concrete handvatten en specialistische slaapkennis hebt, voel je je bekwaam en zelfverzekerd als je een volwassene met slaapproblemen spreekt. 

Het verschil tussen Level 1 en Level 2


Level 2 omvat de drie modules van level 1, samen met drie extra modules: 'Acceptance and Commitment Therapy', 'Psychologie van gedragsverandering' en 'Slaap en de overgang’. 

word slaapexpert

Vond je het niks? 100% geld terug

We heb nog geen énkele deelnemer van de ruim 600 ex-deelnemers van workshops gehad die er niet minimaal 3 geweldige tips uit heeft gehaald. Dus we durven met liefde te beloven dat als je niks leert of nuttig vindt, je binnen 14 dagen na aankoop je geld terug krijgt.  

tevredenheidsgarantie

We hebben de beste slaaptechnieken voor jou gebundeld

opleiding slaapexpert

Uniek en deskundig

Geen beginnersinfo en geen standaardtips die ook op internet te vinden zijn. Krijg specialistische slaapkennis van een zeer ervaren trainer, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in een praktisch jasje. 
opleiding slaapexpert

Ontmoet gelijkgestemden

We geloven niet dat onze manier van behandelen per se de allerbeste is. Daarom geloven we ook zo in de live bijeenkomsten waarin we met elkaar van gedachten kunnen wisselen waardoor we nog beter worden in wat we al doen.
Opleiding slaapexpert

Heb plezier

Geen saaie lessen! Leer door interactieve oefeningen en ontdek ook je eigen slaapstijl. Leren van elkaar is een belangrijke waarde van Sucsleep Academy. Deze opleiding is dus niet alleen leerzaam, maar ook leuk!
word slaapexpert
495,-*

Slaapopleiding Level 1

  • Wil je "slaap" begrijpen en handvatten aangereikt krijgen hoe je volwassenen met slaapproblemen kan helpen?
  • Wil je meer tevreden klanten en je resultaten door het dak laten gaan?
  • Ben je klaar om je te onderscheiden in jouw vakgebied?


Dan is dit het meest complete slaapopleiding die je tegen zult komen. Je profiteert van jarenlange kennis ervaring van experts in de slaapwereld.

Gaat deze opleiding jou helpen?

opleiding slaapexpert

JA: als je streeft naar succes 

Mensen goed kunnen adviseren en begeleiden op het gebied van slaap is wat je leert in deze opleiding.
opleiding slaapexpert

JA: zowel voor productaanbieders als dienstverleners

Voor deze cursus is dienstverlener zijn niet verplicht: 20% van de opleiding focust zich echt specifiek op het behandelen van mensen met slaapproblemen. Verder zijn alle tips toepasbaar op álle volwassenen met slaapproblemen. 

opleiding slaapexpert

JA: als je het belang van slaap erkent

Slaap is een essentieel onderdeel van de gezondheid. Vanuit deze visie werkt Sucsleep Academy, daarom richten we ons specifiek op slaap. We geloven in specialisatie en willen de beste zijn in wat we doen.
Opleiding slaapexpert

JA: als je enthousiast wordt van zelfontwikkeling

Tijdens de opleiding van Sucsleep Academy krijg je de kans je eigen slaap grondig onder de loep te nemen en te verbeteren waar nodig. Want als jij goed slaapt, kan je anderen beter helpen!

slaapopleiding
€ 495,-*

Dit zit er allemaal bij:

Twee volledig verzorgde lesdagen in Utrecht inclusief lesmateriaal (werkmap, werkboek en slaapdagboek). De werkmap bevat waardevolle praktijkdocumenten, protocollen en readers met alle slides die tijdens de lesdagen worden behandeld. Het lesmateriaal krijg je van tevoren thuis opgestuurd.


* Excl. opstartkosten, algemene voorwaarden van toepassing

Schrijf je nú direct in voor Level 1!

slaapopleiding succes