Lekker slapen | Cursus tegen slaapproblemen

slaap-cursus met psycholoog en slaapexpert Drs. Alies Coster

Ook weleens in bed gelegen en gedacht: als ik nu niet slaap, wordt het morgen niks met mij?

Je bent op zoek naar manieren om beter te slapen, maar eigenlijk….

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen. Of je weet het wel, maar elke keer komt er weer wat tussen waardoor je alsnog niet doormaakt.

Of het gaat een tijdje goed, maar je vervalt al snel weer in oude patronen

Geen zorgen, het kan ook anders

...Been there, done that

Dit is geen gewone cursus waarin je leert om op tijd naar bed te gaan en geen cafeïne te drinken. Ook zul je niet horen dat je geen televisie meer mag kijken in de avond. 2 redenen.

1: die tips ken je waarschijnlijk al (als ze werkten 

2: zo werk ik niet. Diep respect voor iedereen die altijd uitgerust wakker wordt en die nooit de neiging hebben om ‘s avonds door Instagram te scrollen 

Door de jaren heen heb ik heel veel geleerd over de psychologie en biologie van gezondheid, stress en slaap. In deze cursus leer ik je zo transparant en eerlijk mogelijk de technieken die mij helpen om snel in slaap te vallen. Om de technieken uit te leggen zal ik niet uitgebreid de wetenschap aanhalen, al is het meeste wat ik zeg daar wel op gebaseerd. Ik wil niet dat je je verliest in de taaie stof van het waarom en de weetjes, daar zijn al genoeg boeken over. Ik wil juist een praktische vertaalslag bieden. Het ‘hoe dan’? Want dat is nu zo lastig. En belangrijk. 

 

Als jij af en toe een korte nacht maakt, maar geen slaapprobleem hebt, dan is deze cursus ook handig. Hoe eerder en hoe beter je jezelf traint om gezond te slapen, hoe makkelijker dat wordt. En als er dan een keer een stressvolle storm door je leven raast, weet jij in ieder geval te voorkomen dat het je nachtrust beïnvloedt.  

Waarom de cursus uniek is

Hoe ervaren deelnemers de cursus?

Psst... Dit is nieuw in deze training

Twee weten meer dan 1, moet je nagaan hoeveel waardevolle content je krijgt als je 5 experts op het gebied van voeding, beweging, stress en gewoontes bij elkaar zet. Dat is precies wat er in deze cursus is gebeurd. 

Darrin Kloer van Fitter Nederland deelt bijvoorbeeld zijn expertise op het gebied van stress en samen met Giel heb ik het over negatieve gedachten die je behoorlijk kunnen beïnvloeden. We delen onze persoonlijke ervaring met zorgen, angsten en zelfvertrouwen. 

Niet denken, gewoon doen

Als je alsmaar blijft lezen en denken, kom je nooit ergens. Net zoals je niet beter wordt als je alleen de bijsluiter van het medicijn leest zonder het vervolgens in te nemen. In sommige gevallen werkt het beter om in actie te komen.

 

Dat betekent dus niet dat het in 1x lukt. De ene keer doe je iets wat werkt, de andere keer niet. Zo is dat ook met slapen, sommige dingen lijken op papier heel mooi, maar blijkt dat het in de praktijk niet werkt. Been there, done that. En dat is precies wat ik in mijn achterhoofd heb gehouden tijdens het maken van deze cursus. Het is vanuit verschillende visies ingestoken. Wat de kans 100% maakt dat jij hier iets uit gaat halen.

 

 

  • Stap 1: Erken je slaapprobleem
  • Stap 2: Besluit te veranderen
  • Stap 3: Volg deze online videoserie ‘lekker slapen’ 
  • Stap 4: Breng het in de praktijk met de oefeningen uit het werkboek

Hallo fijne nachten!

Kortom: Als jij nog niet perfect slaapt, dan is dat helemaal niet erg. De eerste stap is gewoon doen, beginnen bij het begin. Als jij beter in je vel wil zitten, dan is goed slapen een eerste stap. Is goed slapen jouw uitdaging, dan is mijn online cursus een eerste stap.

Elk begin is er een 

40%

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

Deze online cursus bestaat uit ruim 2,5 uur aan videomateriaal. De video’s zijn zo opgebouwd dat ze fijn zijn om naar te kijken. Dus geen saaie afleveringen, maar prikkelende beelden die je aanzetten tot nadenken. Samen met de bijbehorende opdrachten uit het persoonlijke inspiratieboek zorgt het voor een mooi resultaa.

De besloten Instagram is ingedeeld als een soort Netflix-account. Per onderwerp in deze cursus bestaat er een tegel (een post) waaronder jij je vraag of ervaring kwijt kan. Ook deel ik in deze groep exclusieve tips en adviezen die nog niet in de cursus genoemd zijn. Daar kun je altijd op terugvallen wanneer je informatie wilt over een specifieke situatie.

Wanneer jij bereid bent om 1. aan de slag te gaan met je korte nachten en 2. er open voor staat om daarvoor iets anders te doen dan je altijd deed, dan is deze cursus uitermate geschikt voor jou en gaat het je helpen om straks relaxter de nacht in te gaan. 

Wanneer jij met je volle aandacht deze cursus volgt, dan is de kans op slagen 100%. Op de een of andere manier toch iets mis gegaan? Stuur mij je ingevulde werkboek in, laat me weten wat er niet werkt en uiteraard krijg je dan je geld terug. 

Resultaat

Na deze cursus...

Fit

Ben je klaar met gebroken nachten, heb je meer energie overdag en sta je uitgerust op

Rust

Weet jij hoe je je piekergedachten onderbreekt, weet je wat je moet doen als je het gevoel hebt nog 'aan' te staan wanneer je in bed ligt.

Geen quick fix

Je hebt een gezond slaapritme en je weerstaat de verleidingen waarvan jij wil dat ze je nachtrust niet meer in de weg staan

"Al na 4 dagen sliep ik vaster en nu nog steeds"
Jantien
"Geen gekke poespas, handige tips en bewust bezig zijn met slaap op een prettige manier. Aanrader dus!"
Janneke
"Alies vertelt boeiende dingen en is ook grappig af en toe"
Iris

Basic pakket

Lekker slapen de cursus
174
  • Exclusieve toegang tot het besloten Instagram account
  • Met persoonlijk inspiratieboek op je deurmat
  • 3 maanden lang toegang tot de cursus

Gold pakket

Lekker slapen de cursus
324
  • Exclusieve toegang tot het besloten Instagram account
  • Met persoonlijk inspiratieboek op je deurmat
  • Een half jaar lang toegang tot de video's
  • Plan twee persoonlijke slaap-consulten (45 min. per call) met mij in
populair

Cursus informatie

Cursus Instructor

Alies Coster Alies Coster Jouw trainer

Één reactie op “Lekker slapen | Cursus tegen slaapproblemen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *