old- 2 -Lekker slapen | Cursus tegen slaapproblemen

Waarschijnlijk slaap je te weinig

En loop je daardoor plezier mis én energie om leuke dingen te doen

slaap-cursus met psycholoog en slaapexpert Drs. Alies Coster

Als je het vraagt aan mensen, dan zal 99% zeggen dat ze het fijn én belangrijk vinden om lekker te slapen. Wat maakt dan dat toch een kwart van de mensen slaapproblemen heeft?

Slapen is ons nog nooit zo moeilijk gemaakt. We leven in een wereld die continu doorgaat en waar we doorgaans direct beloning ervaren. Je hoeft je telefoon maar te openen om het dopaminekanon in je wakker te schudden. En één druk op de knop is slechts nodig om de boodschappen tot in de keuken thuis te laten bezorgen. Die instant gratification gaat helaas niet zo makkelijk als het gaat om goed slapen…

Je probeert weleens beter op je slaap te letten, maar… wat is nou de sleutel? En hoe zorg je ervoor dat gezonde patronen niet na een tijdje weer vervagen? In deze cursus leer je het geheim achter een goede nachtrust kennen. Na het voltooien van de cursus ben je een persoonlijk actieplan verder en weet je aan welke knoppen je moet draaien om jouw perfecte nacht te regisseren. Lees snel verder.

Herkenbaar?

“Nog één aflevering Netflixen dan…!”

“Het plan was vanavond op tijd naar bed te gaan.. maar er kwam wat tussen..”

“Soms lig ik in bed en dan komt er ineens een geweldig idee in me op…”

“Ik val wel in slaap, maar wanneer ik ‘s nachts wakker word, begin ik te piekeren en houdt het niet meer op”

“De moeheid was opeens ver te zoeken toen ik in bed lag”

Je bent niet de enige

Gelukkig kan het ook anders

In de ideale wereld is uitgerust zijn is eerder de regel dan de uitzondering. Slapen is voor jou geen issue meer.

Je ervaart ritme in je leven en voelt aan wat jij nodig hebt om te ontspannen. Je snapt aan welke knoppen je moet draaien wanneer je malend in bed ligt. En bovenal heb je plezier in het proces en hoeft het van jou niet in één keer perfect. 

In deze cursus doorbreken we het taboe rondom slecht slapen en word je comfortabel met jezelf. Zowel bij een lange als bij een korte nacht. 

Ik deel zo transparant en eerlijk mogelijk de technieken die mij helpen om snel in slaap te vallen. Om de technieken uit te leggen zal ik niet uitgebreid de wetenschap aanhalen, al is het meeste wat ik zeg daar wel op gebaseerd. Ik wil niet dat je je verliest in de taaie stof van het waarom en de weetjes, daar zijn al genoeg boeken over. Ik wil juist een praktische vertaalslag bieden. Het ‘hoe dan’? Want dat is nu zo lastig. En belangrijk. Want goed slapen komt je niet aanwaaien, daar moet je iets voor doen. Net zoals je geen topsporter wordt door erover te lezen, zo kan je geen goede slaper worden door alleen alles erover te weten. 

Als jij af en toe een korte nacht maakt, maar geen slaapprobleem hebt, dan is deze cursus ook handig. Hoe eerder en hoe beter je jezelf traint om gezond te slapen, hoe makkelijker dat wordt. En als er dan een keer een stressvolle storm door je leven raast, weet jij in ieder geval te voorkomen dat het je nachtrust beïnvloedt.  

Vermoeide mensen

Uitgeruste mensen

Hoe spendeer jij.... de rest van je leven?

Waarom de cursus uniek is

Hoe ervaren deelnemers de cursus?

Niet denken, gewoon doen

Als je alsmaar blijft lezen en denken, kom je nooit ergens. Net zoals je niet beter wordt als je alleen de bijsluiter van het medicijn leest zonder het vervolgens in te nemen. In sommige gevallen werkt het beter om in actie te komen.

Dat betekent dus niet dat het in 1x lukt. De ene keer doe je iets wat werkt, de andere keer niet. Zo is dat ook met slapen, sommige dingen lijken op papier heel mooi, maar blijkt dat het in de praktijk niet werkt. Been there, done that. En dat is precies wat ik in mijn achterhoofd heb gehouden tijdens het maken van deze cursus. Het is vanuit verschillende visies ingestoken. Wat de kans 100% maakt dat jij hier iets uit gaat halen.

Stap 1: Erken je slaapprobleem

Stap 2: Besluit te veranderen

Stap 3: Volg mijn online cursus

Stap 4: Breng het in de praktijk

Hallo fijne nachten!

Kortom: Als jij nog niet perfect slaapt, dan is dat helemaal niet erg. De eerste stap is gewoon doen, beginnen bij het begin. Als jij beter in je vel wil zitten, dan is goed slapen een eerste stap. Is goed slapen jouw uitdaging, dan is mijn online cursus een eerste stap.

Elk begin is er een 

40%

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

Als je alle modules volgt en de bijbehorende opdrachten maakt, ben je er gemiddeld 4 uur mee bezig. 

Twee keer per maand geef ik via een afgeschermde Instagram-pagina een Q&A waarin ik je persoonlijke vraag beantwoord. Daar kun je altijd op terugvallen wanneer je informatie wilt over een specifieke situatie.

Wanneer jij bereid bent om 1. aan de slag te gaan met je korte nachten en 2. er open voor staat om daarvoor iets anders te doen dan je altijd deed, dan is deze cursus uitermate geschikt voor jou en gaat het je helpen om straks relaxter de nacht in te gaan. 

Wanneer jij met je volle aandacht deze cursus volgt, dan is de kans op slagen 100%. Op de een of andere manier toch iets mis gegaan? Stuur mij je ingevulde werkboek in, laat me weten wat er niet werkt en uiteraard krijg je dan je geld terug. 

Resultaat

Na deze cursus...

Fit

Ben je klaar met gebroken nachten, heb je meer energie overdag en sta je uitgerust op

Rust

Weet jij hoe je je piekergedachten onderbreekt, weet je wat je moet doen als je het gevoel hebt nog 'aan' te staan wanneer je in bed ligt.

Geen quick fix

Je hebt een gezond slaapritme en je weerstaat de verleidingen waarvan jij wil dat ze je nachtrust niet meer in de weg staan

"Al na 4 dagen sliep ik vaster en nu nog steeds"
Jantien
"Geen gekke poespas, handige tips en bewust bezig zijn met slaap op een prettige manier. Aanrader dus!"
Janneke
"Ze vertelt boeiende dingen en is ook grappig af en toe"
Iris

Nog even en dan gaan we van start

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Schrijf je in
en mis niks van de nieuwste updates en aanbiedingen van de online videoserie over slaap

Cursus informatie

Cursus Instructor

1uoqr 1uoqr Auteur

Basic pakket

143,80 143,80
3 maanden toegang

Gold pakket Lekker Slapen

267,77 267,77
6 maanden toegang

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *